Gais kom ikapp tre gånger - Olsen poängräddare på övertid

Gais kom på fredagen ikapp tre gånger om mot Norrby.
På övertid kvitterade Meinhard Olsen till 3-3 i Göteborg.

Gais tog på fredagen emot Norrby i ett händelserikt möte på Gamla Ullevi i superettan. För redan i den första minuten gav Alen Krasnici sitt Norrby ledningen i matchen till 1-0. Däremot fick han inte fira länge, då Charlie Weberg, i den 21:a minuten, kvittterade för Gais.

Så fortsatte matchen sedan att svänga, fram och tillbaka, tre gånger om.

I den 31:a minuten gav nämligen Oke Akpoveta Norrby ledningen, medan Richard Yarsuvat sedan kvitterade till 2-2 två minuter senare. Abdelrahman Saidi gav därefter åter Norrby ledningen, men på övertid i andra halvlek kvitterade Meinhard Olsen från straffpunkten till 3-3 och delad poäng.

Gais är därmed nu på åttondeplats i superettan, medan Norrby är på elfteplats i serien.