Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

GAIS nye mittfältare: "Bättre än Gattuso"

Han har varit sångare i två heavy metal-band och anser sig vara en bättre spelare än Gennero Gattuso. Möt GAIS isländske nyförvärv Asgeir Börkur Asgeirsson.

Den 26-årige Asgeir Börkur Asgeirsson har lämnat Reykjavik-klubben Fylki och skrivit på för GAIS. Och självförtroendet är det inget fel på. Den hårt jobbande mittfältaren, som under förra året var utlånad till norska Sarpsborg 08 i tre månader, anser själv att han är en bättre spelare än den forne mittfältsgiganten Gennero Ivan Gattuso.

- Jag försöker jobba lika hårt defensivt men anser att jag är en bättre bollspelare, säger Asgeirsson till klubbens hemsida.

Men förutom sin talang på fotbollsplanen har Asgerisson även en musikalisk ådra. Han har bland annat varit sångare i två heavy metal-band.

- Musiken är en kul deltidshobby. Men nummer ett, två och tre för mig är fotbollen, det är fotbollsspelare jag vill vara. Men jag kommer nog att gå på några bra konserter i Göteborg, säger han till GP.

Klubbens huvudtränare Tomas Askebrand är väldigt nöjd med den nya värvningen.

- Han är precis en sådan spelare som varje lag behöver. En grovjobbare som i detta fallet också är bollspelande. Att se någon jobba igenom sitatuationer defensivt är en njutning och han kommer bli oerhört nyttig för dagens GAIS.

Se när Asgeir Börkur Asgeirsson uppträder med sitt band Mercy Buckets i toppen av artikeln.

Publicerad 2014-01-04 kl 11:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons