POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
19v

Gais ordförande lämnar styrelsen: "Fungerar inte"

Foto: Bildbyrån/Gais.

Glenn Heiman lämnar posten som ordförande för Gais.
Det efter att han suttit i styrelsen i sex år.
- Det är ett beslut som känns bra, säger Heiman till GP.

Gais lägger snart ett turbulent år till handlingarna. Prestationerna på planen har varit sviktande och dessutom har det varit stökigt i klubben utanför planen. Bland annat har klubben en ansträngd ekonomi och dessutom hoppade den nyvalde klubbordföranden inför året, Claes Forsberg, av sitt ämbete efter endast två månader.

Forsbergs ansvar fick den vice ordföranden Glenn Heiman axla och han har lett stora delar av styrelsearbetet under året. Men efter det här året slutar han att engagera sig Gais styrelse. På klubbens medlemsmöte bekräftade Heiman att han inte kommer att fortsätta med styrelsearbete i klubben.

- Jag har suttit i Gais styrelse i sex år nu och jag hade senast jag valdes om på två år tankar kring om jag skulle säga ja eller om jag skulle ägna mig åt mitt privatliv och mitt professionella liv som också är ganska omfattande. Det är ett beslut som känns bra. Jag kommer vara behjälplig ändå. Jag kommer hjälpa till med de frågor som en ny styrelse vill ha hjälp med i en introduktionsfas och så vidare. Men med så mycket jobb det har varit, framförallt i år, så fungerar det helt enkelt inte, säger Heiman till GP.

Gais kommer även att få klara sig utan styrelsens fotbollsansvarige Pelle Blohm nästa år, som också kommer att lämna föreningen. GP rapporterar samtidigt att arbetet, enligt valberedningens ordförande Anders Björklund, med att hitta efterträdare till Heiman och Blohm är igång.

Publicerad 2018-12-05 kl 08:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå