Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SUPERETTAN

Gais värvar från Norge: "Jag är riktigt taggad"

Foto: SCANPIX

Gais är igång med truppbygget till nästa säsong.
Nu går klubben ut med att man värvar Andreas Peterson från norska Levanger.

Andreas Peterson har tidigare representerat Ljungskile i superettan, och kommer närmast från två säsonger i norska andradivisionsklubben Levanger. Nu har 24-åringen skrivit på för en flytt till Gais.

- Jag är ju inte den största spelaren (166 cm) direkt men jag tror att jag ska kunna bidra till Gais genom att nyttja mina starkare egenskaper som då till exempel spelet med boll, säger Peterson till klubbens hemsida.

Peterson berättar om varför han valde Gais:

- Efter fyra år i Norge så kände jag att jag ville ha ett miljöombyte och jag ville helst tillbaka till Sverige. Det fanns lite olika alternativ men när chansen att spela för Gais dök upp så kändes det klockrent.

- Jag har varit på besök på Gais-gården och jag har fått ett väldigt positivt intryck. Jag har haft bra snack med Benjamin Westman (tränare) och jag gillar det som jag hör om hur han vill spela fotboll. Det ska bli väldigt kul att komma till en stor och traditionsrik klubb med mycket supportrar och fin arena så man kan lugnt säga att jag är riktigt taggad att starta om inför den nya säsongen.

Gais slutade åtta i årets superetta.

Publicerad 2016-11-14 kl 10:22

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER