POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
1v

Garaca om Syrianskas nedflyttning: “Vi har inte fått ihop det alls från början”

Foto: Bildbyrån

För syrianskas målvakt Dejan Garaca var denna säsongen tung. 
Efter en hjärnskakning var han tvungen att se sitt lag åka ur elitettan.
- Det har varit en fritidsgård i omklädningsrummet, säger han enligt LT.

Efter en tung säsong så åkte Syrianska ur superettan, lagets målvakt Dejan Garaca fick se lagets sista förlust från bänken när Syrianska mötte Halmstad BK då han har en hjärnskakning från tidigare. Mycket har talat emot Södertälje-laget denna säsong där laget förlorat 17 matcher i serien. 

- Jag var säker på att vi skulle klara det, för Syrianska klarar sig alltid. Men inte nu. Det märktes före matchen (mot Halmstad). Det var tjo och tjim, det kändes inte att det var en viktig match. Energin var död. Förut visste man att det var match när man kom hit (till hemmaarenan), det kändes i luften. Jag har inte känt det en enda gång den här säsongen. Det har varit en fritidsgård, säger han till LT. 

Garaca tycker inte att spelet har funnits riktigt från start och att det kan vara en bidragande faktor för nedflyttningen. 

- Vi har inte fått ihop det alls från början. Inte gruppen, inte allt runt omkring. Det kom en tränare från början (Korosh Hatami), sen kom en till (Mattias Genc) och en till (Mladen Milinkovic). Inget satte sig, ingen grupp, ingenting. Det har varit halvsömnigt hela säsongen.

Klubben har även anklagats för matchfixning vilket spelaren säger att de är vana vid.

- Vi är nog immuna nu. Det är alltid sånt snack, det är så jävla tråkigt. Det har blivit som en ursäkt till att det går dåligt. Jag tror det är bullshit, vi är helt enkelt inte bättre just nu, säger han.

Syrianska avslutade årets superettan säsong med 25 poäng och blev därför nedflyttade.

Publicerad 2019-11-05 kl 15:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå