Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Hallenius redo för comeback: "Jag är tillgänglig"

Knäskadan stör fortfarande Linus Hallenius.
Men på lördag räknar Hammarbys anfallare med comeback.
- Jag är tillgänglig, säger han till klubbens hemsida.

Sedan flytten till Genoa färdigställdes har forwarden inte kunnat spela mycket i superettan. I samband med övergångsförhandlingarna upptäcktes att han lider av ett så kallat ”hopparknä” vilket gjort att Hallenius fått rehabträna den senaste månaden.

Men nu återvänder 21-åringen till ordinarie pass med resten av truppen.

- Problemet finns fortfarande kvar, men knäet är mycket bättre. Det är långtråkigt att köra i gymmet och se lagkompisarna var ute och träna. Det är också jobbigt när man inte riktigt märker något resultat. Man kör på samma övningar morgon och kväll och man vet att det tar tid. Nu har det gått fyra veckor och det är skönt att det känns så pass bra att jag kan köra, säger han till Hammarbyfotboll.se.

På lördag spelas den sista omgången av superettan, där de grönvita ställs mot Örgryte. En match där Linus Hallenius hoppas få tränaren Roger Franzéns förtroende.

- Ja, kan jag köra på för fullt den här veckan så är jag aktuell för spel på det sättet att jag är tillgänglig. Sen är det upp till Roger om han tycker att jag är redo att spela. Jag vet inte hur mycket jag tappat konditionsmässigt, men om jag hinner få upp den biten lite så är jag i alla fall med och konkurrerar, säger han.

Hammarby har även semifinalen i svenska cupen, mot Kalmar FF, kvar att klara av innan Linus Hallenius flyttar till Italien. Den här säsongen har han gått från klarhet till klarhet, gjort 18 mål i seriespelet, varav några varit riktiga pärlor.

Publicerad 2010-10-20 kl 10:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons