Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Halmstad besviket: "Trodde att mycket talade för oss"

Foto: TT

Dusan Djuric hade tränat med Halmstad och förhandlade om ett kontrakt. Men i sista stund svängde han - och valde Dalkurd.
- Beklagligt. Vi trodde att mycket talade för oss, säger Janne Jönsson till Fotbollskanalen.

Fotbollskanalens avslöjande från fredagen kom som en överraskning för de flesta inom svensk fotboll. Trots att han under de gångna veckorna tränat med HBK i superettan, den klubb han representerade mellan 2003 och 2007 och där han även fick sitt genombrott, valde Dusan Djuric att skriva på för en av konkurrenterna i superettan. Det blev Dalkurd för den 31-årige före detta landslagsmannen, vilket den sportsliga ledningen i Halmstad inte kände till förrän nyheten offentliggjordes under eftermiddagen.

- Det är beklagligt såklart, Dusan är en stark mittfältare som hade varit välkommen hem. Nu blev det inte så och då är det inte mycket mer vi kan göra, säger tränaren Janne Jönsson till Fotbollskanalen.

Han har tränat med er den senaste tiden och signalerat ett intresse för att komma till HBK; hur stora förhoppningar hade ni?
- Jo, men självklart hoppades vi. Vi har några lediga platser i truppen och han hade definitivt ökat konkurrensen på mittfältet. Men nu har han bestämt sig för någonting annat, så då får vi följa andra spår.

Hade du själv några samtal med honom under processens gång?
- Ja, absolut. Vi intervjuade honom och lyssnade in hur han såg på det på både kort och lång sikt. Vi uppfattade att han hade en önskan om att kanske flytta vidare igen så småningom, och därför var vi beredda att vara flexibla när det gäller kontraktslängd och sådana saker.

Fanns det någon punkt där ni inte kunde vara tillmötesgående, som kan ha lett till att han valde Dalkurd?
- Jag vet inte, det får han nog uttala sig om själv. Vi tyckte nog att det fanns en hel del som talade för oss, i och med att han har vänner och familj här i Halmstad. Men Dusan får själv svara på vad som fällde avgörandet till Dalkurds fördel.

Publicerad 2016-02-19 kl 15:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons