Halmstads kalldusch på övertid - tappade poäng efter Åsbrinks drömmål

Mötet mellan Halmstad och Akropolis såg länge ut att sluta 2-2.
Men i den sjunde övertidsminuten sköt nykomlingens Pontus Åsbrink in ett drömmål.
Tänkt mycket det senaste åren att jag skulle vilja göra ett sådant mål, säger Åsbrink till Dplay.

Halmstads BK har fått en fin start på superettan. Efter en förlust i premiärmatchen mot Trelleborg har laget plockat poäng efter poäng - vilket även laget länge såg ut att göra i lördagens match mot Akropolis IF. Tills nykomlingarnas Akroplis IF stegade fram i matchens slutskede.

Efter den första halvleken skulle Akropolis leda matchen efter två mål av Nikola Vasic men hemmalaget Halmstad skulle komma igen i andra halvlek.

Först smällde Samuel Kroon in reduceringen för att sedan även kvittera på en assist från Mikael Boman i den 80:e matchminuten.

Matchen såg länge ut att sluta oavgjort men i matchens allra sista minut tog Akropolis Pontus Åsbrink, som byttes in i 82:a minuten, skott från nästan halva plan. Ett avslut som seglade in i mål bakom Malkolm Nilsson Safqvist i HBK-målet. Ett mycket kyligt mål.

- Jag visste inte att jag skulle få så många minuter i dag då jag har varit skadad, så ville bara känna att jag gav någonting till laget. Det är inte ofta man ser den där luckan när målvakten går ut, säger Åsbrink till Dplay och fortsätter:

- Tänkt mycket det senaste åren att jag skulle vilja göra ett sådant mål.

I övriga superettanmatcher besegrade Jönköpings Södra IK Brage med 2-0 samtidigt som Trelleborg körde över Dalkurd med 4-1. Degerfors toppar superettan med en poäng före Halmstad.