Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Hälsenan av för Landskrona-spelaren

Foto: Scanpix

Fredrik Karlsson, till vänster.

Tuffa bud för Fredrik Karlsson.

Landskrona Bois otursdrabbade anfallare har dragit av hälsenan och kan missa hela säsongen.

Det var ju den här säsongen som han skulle komma tillbaka på allvar och så händer detta, säger sjukgymnasten Thomas Mårtensson till Landskrona Direkt.

Den 27-årige anfallaren har varit något av en otursfågel de senaste åren.

2010 imponerade han stort för superettanklubben med sina tolv mål, säsongen därefter förstördes allt efter en hjärnskakning som höll honom borta hela året. Nu har alltså olyckan slagit till igen, när han landade illa under en hoppövning.

Det visade sig att hälsenan är av och det innebär operation. Därefter väntar rehab som kan ta sex till åtta månader och skulle så vara fallet så är säsongen mer eller mindre över innan den börjat, säger sjukgymnasten Thomas Mårtenssont till Landskrona Direkt.

Han var jäkligt ledsen och besviken och det kan man ju förstå. Det var ju den här säsongen som han skulle komma tillbaka på allvar och så händer detta. Jag lider verkligen med honom, fortsätter han.

Klubbchefen Mats Aronsson får nu vända blickarna utanför klubben för att ersätta den viktige spelaren.

– Vi hade räknat med att truppen var klar, men tur i oturen är att transferfönstret ännu är öppet. Vi måste sondera vad som finns på marknaden för att kunna ersätta Karlsson, säger han till klubbens hemsida.

Publicerad 2014-03-07 kl 09:19
Annons
Annons
Annons