Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hamad uppgiven efter fortsatta skadeproblem: "Det är ett helvete"

Superettan

Jiloan Hamad har fortsatta bekymmer med hälsenorna.
Det gör att han inte vet när han kan vara tillbaka på planen.
- Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men det känns inte bra, säger han till NA.

Foto: Bildbyrån.

Det var i Örebro SK:s bortamöte med Landskrona Bois som Jiloan Hamad - efter en tids frånvaro på grund av just skadeproblematik - upplevde tämligen kraftiga smärtor i hälsenorna och tvingades kliva av planen. 

- Det är hälsenorna, jag hade problem under hela förra hösten. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men det känns inte bra. Det blev värre och värre ju matchen gick och tillslut funkade det inte alls. Just i skottläget så kändes det som att hela hälsenan gick av, men det har den inte gjort. Den är tjock och svullen, säger Hamad till NA.

NA: Du känner igen det från tidigare?

ANNONS
- Ja fast det blir bara värre och värre. Jag får se vad som händer nu. Jag måste ta tag i det, det går inte att spela på 80 eller 90 procent. Det är inte rättvist mot mig själv eller mot laget. Vi kommer att göra en MR (Magnetisk resonanstomografi) och sedan får vi ta det därifrån.

Hamad menar att han inte "har någon aning" om när han kan vara tillbaka på planen. Samtidigt uttrycker han sin frustration över sina bekymmer med skador.

- Det är ett helvete, det gör ont varje träning och varje match. Det tar bort glädjen. Jag får se hur lång tid det tar.

Landskrona, som är tia i tabellen, vann matchen mot Örebro med 2-1. ÖSK återfinner sig, å sin sida, på en åttondeplats i superettan efter en tung säsongsinledning. 

Publicerad 2022-06-28 kl 09:56

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto