Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Hammarby-dörren inte stängd för Sema

Maic Sema kan stanna i Hammarby - men mittfältsstjärnan har flera allsvenska alternativ. Och nu ställer hans agent tuffa krav på Bajen.

– Vi har aldrig stängt dörren till Hammarby, utan vi har sagt att den dagen de presenterar ett förslag i balans skall vi ta det i beräkning, säger Semas agent Martin Klette till FotbollDirekt.se.

– Det är klart att det var en viss missräkning att de inte gick upp i allsvenskan, men de kan fortfarande vara ett alternativ.

Maic Sema har sett förlorad ut för Hammarby. Segdragna kontraktsförhandlingar mellan klubb och spelare såg ut att ha brutit samman i somras, när Hammarby gick ut på sin hemsida och gjorde klart att Sema tackat nej till ett slutgiltigt bud. Men succémittfältaren - målbäst i Hammarby på tio mål i år - öppnade ändå nyligen för en fortsättning.

– Jag har inte börjat prata med klubben än men kommer nog att göra det inom kort, sade Sema till fotbollskanalen i början av november.

22-åringen kräver en satsning av Hammarby för att stanna - och det understryks nu av hans agent.
– Att veta vem som blir tränare känns till att börja med viktigt för att ta ett beslut. Sedan handlar det om att de presenterar ett avtal som är i balans och visar att de vill satsa och värvar ett antal tongivande spelare.

Samtidigt finns allsvenska alternativ för Sema. GIF Sundsvall och Norrköping har ryktats bland intresserade klubbar. Agenten vill inte kommentera klubbnamn men vittnar om ett stort intresse.
– Det är fyra allsvenska klubbar som visat ett konkret intresse. Vi har ingen stress att göra klart med något, utan vi kommer att värdera de alternativ som finns ordentligt.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2011-11-21 kl 18:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons