Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Hammarby har pratat ut efter Nannes sågning av spelarna

Foto: SCANPIX

Hammarbys tränare Nanne Bergstrand sågade sitt lag efter 1-1 mot Assyriska. På tisdagens träning pratade man igenom uttalandena tillsammans.
- Vi fick säga vårt, säger Stefan Batan till Expressen.

Hammarby hade chansen att göra ett litet miniryck i toppen av superettan när jumbon Assyriska gästade på Tele2 Arena. Men inför 19000 åskådare lyckades Bajen bara få med sig en poäng, och var dessutom nära att tappa även den.

Efter matchen var Hammarbys tränare Nanne Bergstrand riktigt besviken på sitt lag och sågade deras insats.
- Prestationen i sig, den kan jag svälja utan större problem. Men att vi tar så mycket felbeslut på de offensiva fasta situationerna - det ställer jag mig väldigt negativ och tveksam till, sa Nanne på presskonferensen efter matchen och fortsatte:

- Det är jävligt tufft för den här "face down-generationen" att ta information. Det sitter i tio minuter sen är det borta. Det är sanslöst. Det finns inte fördjupning nära. Kommer det inte åt den ihop med att vi har åt helvete för många skador kommer vi få stora, stora problem.

Under tisdagens träning så pratade Hammarby ut om tränarens uttalanden.
- Jag vill inte gå in på detaljer, men han förklarade vad han menade och vi fick säga vårt. Det var ganska enkelt, säger Stefan Batan till Expressen.

Publicerad 2014-07-29 kl 23:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons