Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Hammarby jagar spelmotor: "Det finns en kontakt"

Foto: Scanpix

Nahir Besara

Hammarby vill värva en central mittfältare.

Högst upp på önskelistan står Nahir Besara.

- Det finns en kontakt, säger han till fotbollskanalen.se.

Hammarby slutade fyra i superettan och i år är målsättningen att gå upp i allsvenskan. Klubben jobbar hårt för att förstärka laget och nu letar man efter en central mittfältare. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se står Assyriskas spelmotor Nahir Besara, 21, högst upp på önskelistan.

- Hammarby har visat intresse, det finns en kontakt, Besara som förra säsongen gjorde åtta mål och nio assist i superettan.

- Vi får se vad som händer. Kanske jag går eller kanske jag stannar. 

Nahir Besara spelar i Assyriska, klubben som Kennedy Bakircioglü inledde sin karriär i - och 21-åringen skulle inte ha något emot att spela i samma lag som Hammarbys stjärna.

- Det hade varit väldigt stort. Han har varit som en idol. Man har sett när han har dragit in frisparkar och så, han är riktigt bra.

I november skrev fotbollskanalen.se att Nahir Besara skulle träna med Genclerbirligi. Provspelet gick bra och den turkiska klubben ville ha tillbaka mittfältaren.

- Men jag sa nej. Vi hade uppehåll här och jag kände mig inte i toppform. Det är givetvis väldigt kul att en så bra klubb är intresserad. Jag har sagt att klubben får komma och kolla på mig här.

Assyriskas sportchef Aydin Aho bekräftar att det har kommit in konkreta bud på Nahir Besara:

- Det finns konkret intresse för Nahir. Vi har fått förfrågningar och det har ramlat in bud från några klubbar, säger han.

- Det är ännu inte något som vi har rott i hamn. Vi för en dialog och bollen ligger hos klubbarna. Jag vill inte nämna några klubbar, men ska det till något så ska det hända snart eftersom vi vill veta vad som händer nu när försäsongen drar igång. Nahir har ett år kvar på kontraktet.

Hur ser du på buden som ni har fått?

- Det har varit seriösa bud.

Publicerad 2013-01-14 kl 17:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons