Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Hammarby om succéspelaren: "Ska mycket till om vi ska sälja"

Hammarbys succémittfältare Nikolas Ledgerwood ryktas till MLS och Toronto. Men Hammarby har inte hört något från Kanada.
- Vi har inte fått något bud på Nik, säger Bajens sportchef.

Defensive mittfältaren Nikolas Ledgerwood kom till Hammarby under sommaren och etablerade sig snabbt som en viktig tvåvägsspelare för Söderklubben. Något som uppmärksammats i Ledgerwoods hemland Kanada.

I förra veckan kom uppgifter från Canadiansoccernews.com om att Ledgerwood är aktuell för Toronto FC i Major League Soccer. 27-åringen ska stå överst på Torontos önskelista, enligt sajten. Men i Hammarby sitter man lugnt i båten.

- Vi har inte mottagit något bud eller hört något överhuvudtaget från Toronto angående Nik. Inte någon annan klubb för den delen säger sportchefen Gustaf Grauers till FotbollDirekt.se.

Toronto uppges enligt Canadiansoccernews.com vara beredda att betala 2-2,5 miljoner för Ledgerwood, vars kontrakt med Hammarby går ut efter nästa säsong. Även om allt är till salu så vill Hammarby inte gärna sälja spelare, menar Gustaf Grauers.

- Det blir en hypotetisk diskussion när det inte finns något bud. Men jag kan väl säga generellt, att det ska mycket till för att vi ska sälja spelare nu. Kommer det ett konkret bud på en spelare så får man väga det dels mot våra ambitioner om allsvenskan och dels mot hur stor möjlighet det finns att hitta likvärdiga ersättare för just den spelaren.

Hur ser ni på honom och det han gjort hittills i klubben?

- Nej men det är en av våra viktigaste spelare med sin arbetskapacitet på mittfältet.

Publicerad 2012-12-18 kl 19:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons