POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Hammarby väntar på sista Kennedy-pappret: "Räcker att vi får det på måndag"

Kennedy Bakircioglu är klar för Hammarby – men några detaljer saknas. Spaniens förbund måste skicka över licenspappren innan han får debutera.
- Räknar med att det löser sig, säger Gustaf Grauers.

På tisdagen presenterades den 31-årige yttermittfältaren under stort pompa och ståt av superettanklubben. Bakircioglu har tränat några veckor med Bajen och nu gjorde han slag i saken och undertecknade ett kontrakt som sträcker sig över 2014.

Den förre Racing Santander-spelaren uppger själv att han är skadefri och enligt tränaren Gregg Berhalter kommer han att finnas med i laget mot Ängelholm på måndag. Men för att det ska kunna bli verklighet måste Spaniens fotbollförbund skicka över en bekräftelse på att övergången genomförts och att Bakircioglus licens kan övertas av det svenska förbundet. Något som ännu inte skett.

- Men vi både tror och hoppas att så blir fallet. Vi har legat på för fullt och räknar med att det löser sig, säger sportchefen Gustaf Grauers.

Han förklarar att Hammarby gjort en så kallad expressövergång, vilket innebär att spelaren slipper den veckolånga karantän som annars är bruklig vid vanliga transfers. Så fort SvFF fått klartecken från Spanien är Bakircioglu helt och hållet Hammarbys spelare.

- Det räcker med att papprena skickas på måndag, säger Grauers.

Publicerad 2012-08-29 kl 13:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå