Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

"Hammarby vill värva allsvenskans yngste målskytt någonsin"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Han räknas som en stor talang och slog rekord som allsvenskans yngste målskytt i fjol. Nu vill Hammarby köpa loss Filip Sachpekidis, skriver 24kalmar.se.

Förra året när mittfältaren bara var 16 fick han chansen av en viss Nanne Bergstrand att göra debut i seriespelet. Och det gick bra. Sachpekidis skrev in sig i historieböckerna som allsvenskans yngste målgörare hittills. Under 2014 har han matchats sparsamt, med fyra inhopp men trots allt en uppåtgående kurva. I den sista omgången, mot AIK, blev det startdebut.

Frågan är dock om Sachpekidis stannar kvar på Guldfågeln Arena. Han har visserligen kontrakt över 2016, men 24kalmar.se uppger att Hammarby vill värva honom. Stockholmarna slåss om uppflyttning till allsvenskan, och vid seger mot J Södra på söndagen är saken klar. Något som enligt sajten kan hänga samman med en övergång.

Filip Sachpekidis vill inte ge något kategoriskt svar kring om han blir kvar i KFF.

– Det får vi se, än så länge är jag det. Vi lär märka det inom kort, säger han.
Utöver Nanne Bergstrand återfinns fler personer med ett förflutet i Kalmar hos de grönvita. Det gäller mittfältaren Erik Israelsson, mentale coachen Anders Friberg samt den assisterande tränaren Patrik Hansson.

Publicerad 2014-11-02 kl 11:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons