Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Hammarbys drömvärvning ser ut att spricka - trodde allt var klart

Foto: Scanpix

Nahir Besara

Nahir Besara var klar för Hammarby.
Trodde han.
Enligt uppgift till fotbollskanalen.se har affären spruckit.
- Inga kommentarer, säger Assyriskas sportchef Aydin Aho.

Hammarby trodde att man var överens med Assyriska om att värva Nahir Besara. I tisdags genomförde mittfältaren en lyckad läkarundersökning och Bajen Fans var överlyckliga och trodde på ett starkt nyförvärv i jakten på allsvenskan. Sedan dess har det varit knäpptyst. Nu erfar fotbollskanalen.se att affären har spruckit och att det beror på att Assyriska vill ha Sebastian Castro-Tello i en bytesaffär men han vill inte gå till klubben - nu har Hammarby sagt att deras senaste bud är slutgiltigt och det har Assyriska avböjt.

- Jag vill inte kommentera det, säger Aydin Aho.

Hur ser du på Castro-Tello som spelare?

- En väldigt bra spelare som har jättepotential att spela på hög nivå. Det gäller att hitta rätt miljö där han kan prestera på den höga nivå han kan. Det är helt klart en spännande spelare. Vad jag förstår sitter han på ett långt kontrakt i Hammarby.

I söndags pratade fotbollskanalen.se med Nahir Besara. Då var mittfältaren noga med att påpeka att övergången inte var helt klar, men att han själv var väldigt glad över att vara överens med Bajen. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se har övergången i dagsläget spruckit, men Aydin Aho menar att det fortfarande kan vända.

- Det har inte hänt så mycket sedan i söndags. Vi har en dialog. Affären lever och vi får se vad som händer. Jag förväntar mig att det händer något efter helgen och då kommer vi att berätta om affären har spruckit eller om dt blir en övergång för Nahir, säger han.

Mittfältaren vill till Hammarby och hoppas fortfarande på en övergång.

- Nahir är positiv till Hammarby. Han vill inte lämna Assyriska som Bosman efter säsongen, därför skulle en övergång till Hammarby vara en bra lösning för alla parter, säger agenten Patrick Mörk.

Publicerad 2013-01-26 kl 13:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons