POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Hammarbys julklapp – värvar NHL-målvaktens bror

Jacob Markström, 22, räknas som en av Sveriges största målvaktstalanger - i hockey. Nu är hans bror, Tim Markström, klar för Hammarby.
– Han är en målvakt som utan problem kan gå in redan i år och vi har ett viktigt år framför oss och vill ha bra konkurrens på den posten, säger Hammarbys sportchef Gustaf Grauers till FotbollDirekt.se.

26-årige målvakten Tim Markström är klar för Hammarby och har skrivit på ett 1+1 års-kontrakt.
– Markström har tränat med oss, han tränade med oss inför förra året också och är en kille vi känner väl. Det är en bra målvakt och en bra person, säger Hammarbys sportchef Gustaf Grauers till FotbollDirekt.se.

Sedan tidigare har Hammarby på målvaktssidan den ryktesomsusade Johannes Hopf och Kevin Angleborn.
– Vi ville ha tre bra målvakter och Tim har gjort det väldigt bra. Han är en målvakt som utan problem kan gå in redan i år och vi har ett viktigt år framför oss och vill ha bra konkurrens på den posten.

Markström kommer närmast från danska andraligalaget FC Fredericia och har även representerat division 1-laget Sandviken under 2012.

Tims yngre bror Jacob Markström, 22, tillhör NHL-laget Florida Panthers och rankades under flera år som en av svensk hockeys största målvaktstalanger.

Publicerad 2012-12-27 kl 15:11
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå