Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Hammarbys överraskning: Alexander Östlund invald i styrelsen

Här är årets överraskning från Hammarby.
Alexander Östlund tar plats i klubbens styrelse.
- Ett spännande namn, säger föreningschefen Gustaf Grauers.

Den förre högerbacken slutade med fotboll för bara någon månad sedan på grund av utbredda knäproblem. Efter flytten från danska Esbjerg, hem till Sverige, öppnade Östlund för att fortsätta sin karriär inom idrotten på ett eller annat sätt; som tränare, scout, sportchef eller liknande, sade han till fotbollskanalen då.

Men efter Hammarbys årsmöte sent på måndagskvällen står det klart vad 32-åringens roll blir. Föreslagen av en enskild medlem tar han plats som suppleant och kommer därmed att delta i styrelsens ordinarie sammanträden och verksamhet.

- Gissningsvis kan jag tänka mig att han vill ägna sig åt det rent sportsliga, han har ju en väldigt lång erfarenhet som spelare. Sedan går det säkert att dra nytta av hans välkända namn på marknadssidan. Men tiden får utvisa exakt vad som händer, säger Gustaf Grauers till fotbollskanalen.se.

Alexander Östlund har ett förflutet i Hammarby, som han lämnade för Feyenoord säsongen 2005. Fotbollskanalen.se har förgäves sökt honom för en kommentar.

Vid sidan av den utnämningen står det klart att Dan Törnsten blir ordförande i föreningen, och att sammanlagt fem ledamöter och suppleanter byts ut.

Enligt rapporterna från årsmötet diskuterades frågan om klubbens ansträngda ekonomi flitigt och den nyvalda styrelsen betonade att ett externt kapitaltillskott måste till, allra helst under mars månad. Ett löfte utfärdades också om att en ny vd ska presenteras inom loppet av nästa vecka.

Publicerad 2010-03-09 kl 02:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons