Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Hammarbystjärnan förlänger kontraktet i dag - avslöjades via fruns blogg

Petter Furuseth ser ut att bli kvar i Hammarby. Under dagen ska han träffa sportchefen Gustaf Grauers för att skriva på nytt kontrakt.

Petter Furuseth är en av de spelarna som har utgående kontrakt i Hammarby, men under eftermiddagen kan yttermittfältaren skriva på en förlängning. Hans fru hade tidigare under dagen ett inlägg på sin blogg där hon skrev att Furuseth skulle träffa klubben för att skriva nytt kontrakt i dag. Inlägget raderades senare och klubbens sportchef Gustaf Grauers blev lite paff när han fick frågan om man skulle skriva ett nytt kontrakt.
- Ha ha, ja, det är ju en ganska bra källa. Men om han skriver på något så går vi ut med det, jag kan inte ge dig några förhandsuppgifter på det, säger han till fotbollskanalen.se

Så han har inte förlängt kontraktet?
- Nej, han har inte varit här ännu.

Kommer han att skriva på ett nytt kontrakt under dagen?
- Det är inte alls säkert, men vi ska ses i dag. Vi har diskuterat en längre tid och ska fortsätta diskutera. Men det där lät ju hoppfullt i alla fall, säger Grauers.

Petter Furuseth kom till Hammarby från Örebro 2004 men lämnade klubben efter säsongen 2006. Han återvände inför årets säsong i superettan.

Publicerad 2010-11-24 kl 15:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons