Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Han blir Degerfors nästa värvning: "Vet var vi har varandra"

Foto: Scanpix

Degerfors gör ytterligare en värvning inför den kommande säsongen. Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se kommer målvakten Oscar Klasson skriva på för klubben under måndagen.

- Vi vet var vi har varandra, säger Klassons agent Azad Demir.

Truppen till 2015 års säsong har sett ut att vara klar för Degerfors. Men nu tar klubben in en målvakt inför den kommande säsongen i superettan. Degerfors värvar in landslagsmeriterade Oscar Klasson, 19, från BK Forward.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se skriver Klasson på ett kontrakt över säsongen 2015 med Degerfors under torsdagen.
- Inget är påskrivet än. Vi vet var vi har varandra och siktar på att hitta en lösning så fort som möjligt, säger målvaktens agent Azad Demir till fotbollskanalen.se utan att vilja bekräfta uppgifterna.

Klasson tillhörde senast BK Forward, men kontraktet med division 1-klubben gick ut efter den gångna säsongen. Under hösten var han utlånad till Karlslund och var med och räddade kvar klubben i division 2.

2013 var Klasson förstemålvakt i Forward, bara 18 år gammal. Säsongen därefter petades han dock överraskande nog. I vinter har flera klubbar visat intresse för Klasson.
- Det har förts samtal med andra klubbar, bland annat norska Follo. De bjöd in Oscar till provspel, men han tackade nej. Sen har Hammarby hört av sig och kollat läget kring honom. Men en lösning med Degerfors är det som är mest intressant i det här läget eftersom att deras sportsliga ledning har följt Oscar under flera år, säger Azad Demir.

Publicerad 2015-03-02 kl 14:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons