Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Hareide förlorad för Öis men Allbäck är inte tillfrågad

Åge Hareide ses nu som förlorad av Örgryte. Men det ser inte ut som att Marcus Allbäck nu blivit huvudkandidat.

Åge Hareide ser ut att vara så gott som klar för norska Viking. Den etablerade norska storklubben rapporterades redan i torsdags vara nära en lösning med den nuvarande Öis-tränaren. Nu har Öis ledning också gett upp och påbörjat arbetet med nya kandidater:

– Så här det i den här världen vi kan inte bara bestämma hur andra ska tänka, vi får ha respekt för Hareides beslut, säger styrelseledamoten Bengt Gabrielii till GP.

– Men om Hareide ändrar sig kommer han definitivt att erbjudas tjänsten. Klart verkar jämte vara att Marcus Allbäck inte fått något erbjudande om att ta över Hareides jobb.

– Vi har inte kontaktat Allbäck. Nu är ett hastigt nytt arbete satt i verket. Jobbet med att hitta ett nytt namn till Hareide inleds nu direkt efter helgen.

– Vi har inte tålamod att vänta längre utan nu har processen startat att leta efter en ny tränare, säger Öis ordförande Lars Ranäng till GP.

- Vi vet att Åge har ett mycket attraktivt tränaruppdrag på gång som vi inte kan mäta oss med och vi måste ligga i fas med organisationen och fokusera oss på vår sportsliga framtid.

Publicerad 2009-11-21 kl 11:17
Annons
Annons
Annons