Hattrickshow från förre KFF-anfallaren i superettan

Alexander Ahl Holmström hade stor show för AFC Eskilstuna.
Den tidigare Kalmar FF-anfallaren sänkte Trelleborg med ett hattrick i 3-2-segern.

Den förre Kalmar FF-anfallaren Alexander Ahl Holmström hade en minst sagt lyckad eftermiddag när hans AFC Eskilstuna besegrade Trelleborg under lördagen.

Dzenis Kozica gav gästerna ledningen med en läcker klack efter sex minuter, men sedan var det dags för Ahl Holmström att presentera sig.

22-åringen gjorde först 1-1 med en egen klack och sedan 2-1 när han styrde in ett inspel från nära håll. Då hade det inte ens gått en kvart sedan Trelleborgs ledningsmål. Ahl Holmström fullbordade sedan sitt hattrick på stopptid i första halvlek när han nätade efter hörna.

Fredrik Liverstam väckte liv i matchen med sin 3-2-reducering med knappa kvarten kvar, men AFC Eskilstuna höll undan och tog tre poäng. AFC går därmed om Trelleborg och är ny sjua.