Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Hektiskt dygn för Idol-Kevin: "Har blivit förstorat till max"

Först Idol, sedan fotboll.

Kevin Walker har ett hektiskt dygn framför sig.

- Det gäller att fokusera på här och nu, säger han till TT.

Gif Sundsvalls sjungande mittfältare har utan tvekan varit superettans mest omskrivne spelare under hösten.

Det här veckoslutet kör det ihop sig i kalendern för "Idol-Kevin". När Idol direktsänds på fredagskvällen har Walkers uppträdande redan bandats tidigare på eftermiddagen, så att han ska hinna vidare till Sundsvalls uppladdning inför lördagens viktiga bortamatch mot Landskrona.

- Idol planerar allting resemässigt och "Giffarna" också. Så allt jag behöver göra är att vara i tid, säger Walker, som själv inte ser några problem med dubbelarbetet.

- Det här har blivit förstorat till max nu, med musiken. Jag har inte sett på det på sättet att jag måste hantera båda på olika sätt. När jag är här så är jag här och kör, när jag är hemma och spelar fotboll så gör jag det till 100 procent.

Vissa lärdomar från Idol hoppas han kunna dra nytta av även på fotbollsplanen, där Sundsvall i sista omgången slåss med Falkenberg och Örebro om att nå allsvenskt spel nästa år.

- Det är väldigt nervöst och pirrigt att stå där bak och höra de andras nummer och juryn. Sedan ska man stå där själv uppe på scenen, man lär sig mycket om sig själv hur man reagerar på såna stressade situationer.

Publicerad 2013-11-01 kl 12:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons