POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

"Helt nytt Hammarby" - Nanne och Kim Bergstrand samtidigt på scenen

Foto: Scanpix

Nanne Bergstrand är försiktig med att sätta upp en målsättning för Hammarbys säsong

Nanne Bergstrand vill förvandla kortsiktiga Hammarby till ett lag som ska bli ett stabilt allsvenskt lag. Inför säsongen är han nöjd med de förändringar han fört med sig.
- Det känns som ett helt nytt Hammarby, säger Nanne.

Nanne Bergstrand och namnen i Sirius, Kim, fick ta plats på scenen samtidigt. Ingen av de profilstarka tränarna ville uttala sig om någon placeringsmässig målsättning för säsongen.
- Våran ambition är att ta så mycket av det spel vi hade förra säsongen in i superettan, sa Kim Bergstrand.

Nanne:
- Vi har inget mål. Definitivt inte när det gäller resultat. Tanken är att när vi går upp i Allsvenskan ska vi inte vara något lindansarlag.

Även om Hammarbys nye tränare inte själv har några mål för laget så är det många som tror på Bajen. 35,4% av experterna (spelare, ledare och medierepresentanter) på upptaktsträffen tippar att Hammarby tar en av direktplatserna till Allsvenskan.

Efter en rad misslyckanden för Hammarby får Nanne Bergstrand ses som ett långsiktigt val på tränarpositionen. Enligt Nanne är fansen med honom på att satsa långsiktigt, om än med lite bristande tålamod.
- De fans jag har träffat säger ju att man vill ha långsiktighet, men man vill vara i allsvenskan nu.

Nanne har tagit med sig mycket nytt till Hammarby. Bland annat är en tanke att laget ska bestå av så många informella ledare som möjligt.
- Det känns som ett helt nytt Hammarby, sa Nanne.

Sirius har stått för en fantastisk insats i svenska cupen och är nu framme i semifinal. På vägen dit har man slagit ut flera allsvenska lag, bland annat Djurgården och IFK Göteborg. Nykomlingen i Superettan har med sin framfart satt skräck i konkurrenterna. På upptaktsträffen trodde 33,8%  att Sirius blir ett topplag i Superettan.

Publicerad 2014-04-01 kl 14:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå