Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Henke-feber i Landskrona: "Klubben är glödhet"

Ända sedan bomben släpptes i måndags har Landskrona Bois kokat. Försäljningen har ökat enormt sedan Henrik Larsson tillträdde som ny tränare.
– Vi är glödheta just nu, säger klubbens marknadsansvarige Johan Nilsson till fotbollskanalen.

Henrik Larssons beslut att gå till Landskrona Bois har skapat en ofattbar hysteri kring klubben. Plötsligt hör mängder av sponsorer, investerare och företag av sig till Bois och det är ingen överdrift att hävda att det råder Henke-feber i Landskrona.
– Att Henke valde oss istället för Helsingborg har fått Landskronaborna att engagera sig något enormt, säger klubbens marknadsansvarige Johan Nilsson till fotbollskanalen.
– Intresset är oerhört stort och företag som tidigare nekat klubben ett sponsoravtal hör nu av sig igen. Landskrona har åter blivit fotbollstokigt och det är så jäkla roligt.

Säsongsbiljetter och souvenirer verkar vara årets julklapp i den skånska staden och Johan Nilsson är inte förvånad över att Henrik Larssons övergång har lett till den här hysterin.
– Det är ju en av världens fotbollsspelare vi talar om så det är inte konstigt att folk blir så otroligt intresserade. Alla vill ju vara "nära" Henke så vi hoppas ju också att vi kan knyta till oss bra spelare som vill arbeta med honom.

Vad hoppas och tror du att det här kan få för effekt på lång sikt?

– Vi är ju glödheta och växer mer för varje dag. Målet är solklart – vi ska upp till allsvenskan och all uppståndelse kommer såklart att ge klubben en skjuts i rätt riktning.

Publicerad 2009-12-18 kl 21:20
Annons
Annons
Annons