Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Henke öppnar för Bois: "Helt klart intressant"

Som fotbollskanalen avslöjat vill Landskrona behålla Henrik Larsson.
Och önskan är ömsesidig.
- Helt klart intressant, säger ”Henke” till fotbollskanalen.se.

Skånelaget har varit hårt pressat i superettan – och länge såg det ut som att topp tremålsättningen var på tok för optimistiskt satt. Under stora delar av säsongen har det mesta snarare tytt på att Bois skulle tvingas kvala för att hålla sig kvar i serien.

Men plötsligt vände trenden – totalt. Av de sex senaste matcherna har Landskrona vunnit fem och spelat en oavgjord, och med en nuvarande åttondeplats är man närmare toppen än botten av tabellen. Med tanke på att spelschemat ser relativt enkelt ut de sista fem omgångarna lär det dessutom kunna bli ytterligare något ryck framöver.

På tisdagen kunde fotbollskanalen.se avslöja att Landskrona vill behålla Larsson, och enligt sportchefen Mats Aronsson tyder mycket på att det blir så.

- Förhoppningsvis kan vi hitta en lösning, sade Aronsson då.

När fotbollskanalen.se ringer Larsson själv förklarar han att parterna ännu inte gått in i några regelrätta förhandlingar. Fokus ligger fortfarande på att prestera sportsligt under sluttampen på hösten.

- Men det är klart intressant att stanna, sedan får vi se vad vi kan komma fram till för någon lösning, och om vi kommer fram till en lösning. Så långt framme är vi inte nu, säger ”Henke”.

Men ni har börjat diskutera så sakteliga?
- Ja, lite lätt, Vi har checkat av med varandra hur vi ser på situationen, men vi har inte pratat på detaljnivå ännu. Just nu är det viktigaste att få rätt på laget och att det fortsätter så.

Publicerad 2011-09-21 kl 13:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons