POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Jajic lånas ut till Frej på nytt - men kan snabbt kallas tillbaka av Bajen

Foto: Bildbyrån

Hammarby lånar ut Dusan Jajic till Frej på nytt. Men samarbetet mellan klubbarna gör att mittfältaren kan träna med båda lagen och kallas tillbaka till Bajen med kort varsel.
- En jättebra lösning, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida.

I höstas var Dusan Jajic utlånad från Hammarby till IK Frej. 19-åringen gjorde då 14 matcher för superettan-klubben. Nu lånas Jajic ut igen. Men då Bajen och Frej nyligen inledde ett samarbete så är upplägget annorlunda den här gången. Hammarby skriver att man med 24 timmars varsel kan kalla tillbaka Jajic - även utanför övergångsfönstret - och mittfältaren ska även ha möjlighet att dela upp sin träning mellan klubbarna.

Det här är en jättebra lösning vi har i svensk fotboll. Dusan utvecklades väldigt mycket under sin tid i Frej under hösten, och tack vare den här lösningen kan han få speltid på en bra nivå, samtidigt som han fortfarande konkurrerar i Hammarby, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Samarbetsavtalet mellan klubbarna gör att liknande överenskommelser kan göras för alla spelare under 21 år. Hammarby startade även ett samarbete med Västerås SK samtidigt som det med Frej.

Publicerad 2018-03-23 kl 19:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå