Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
47v

Järdler uppges presenteras inom kort: "Bara bläcket kvar som ska sättas på pappret"

Foto: Bildbyrån

Bråket mellan Värnamo och Öster har pågått en längre tid.
Men nu ser man ut att vara överens - och Christian Järdler förväntas presenteras som ny tränare i Öster inom kort.
- Jag vill påstå att det bara är bläcket kvar som ska sättas på pappret, säger Värnamos juridiska ombud Bertil Stridh till Smålandsposten.

Det var i början av oktober som P4 Kronoberg avslöjade att Öster var överens med Christian Järdler om att ta över som tränare i klubben. Dessförinnan hade Järdler förklarat för Värnamo att han ville bryta sitt avtal med klubben.

"IFK Värnamo och Östers IF var överens om ett avtal fram tills att rykten från säkra källor gjorde gällande att Christian Järdler hade för avsikt att ta med sig spelare från IFK Värnamos A-trupp 2017", har Värnamo tidigare skrivit på sin hemsida.

Värnamo ska då ha tagit kontakt med Östers styrelsemedlem Fredrik Gustafsson som sa att det inte fanns någon som helst avsikt att ta en enda spelare. IFK Värnamo ville då ha in en klausul om detta i avtalet - som Öster förkastade och därefter avslutades förhandlingarna.

Men nu uppges en överenskommelse slutligen ha nåtts och enligt Värnamos juridiska ombud Bertil Stridh återstår det endast detaljer innan Järdler presenteras.

- Jag vill påstå att det bara är bläcket kvar som ska sättas på pappret, sedan är båda i hamn med en trevlig uppgörelse. Men jag är bunden av sekretess och kan inte säga mer om det, säger han till Smålandsposten.

- Det är troligt att det kommer kallas till presskonferens snart hos klubbarna.

Om affären går i lås lämnar Järdler efter endast en säsong i klubben. Han ledde Värnamo till en sjätteplats i superettan i år.

Publicerad 2017-11-20 kl 16:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons