POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Joachim Lantz på väg till Öster: "Vi vill få in erfarenhet"

Foto: Scanpix

Öster är på väg till allsvenskan.
Nu är klubben nära att värva mittbacken Joachim Lantz.
- Det stämmer, säger IFK Bergas ordförande Michael Mårtensson till fotbollskanalen.se.

Joachim Lantz, 35, gjorde elva säsonger i Kalmar FF innan han förra året skrev på för Mjällby. Där blev det bara ett år innan han i mars trappade ner i division 3-laget IFK Berga.

Nu kan fotbollskanalen.se avslöja att Lantz är på väg till Öster. Växjö-laget leder superettan och är på väg upp i allsvenskan.

- Ja, det stämmer. Jag ska prata med Öster i morgon. Det är fortfarande inte klart om de vill låna honom eller om han lämnar oss helt, säger IFK Bergas ordförande Michael Mårtensson.

En tung förlust för er?

- Ja, det är katastrof. Eller kanske inte katastrof, vi kommer säkert att klara oss. Det är klart att det är tungt för ett lag som är i toppen av tabellen på grund av den här spelare och nu ska han lämna oss.

Östers sportchef Peter Johansson:

- Vi har en diskussion om det här. Vi vill låna honom säsongen ut.

Så det är ingen långsiktig tanke?

- Inte som läget är just nu, men man vet ju aldrig vad som händer. Det ska ju känna bra för alla. Dels har vi en skada på en spelare, dels vill vi gärna få in lite erfarenhet eftersom vi tappade det med David Vidarsson. Vi vet att Jocke Lantz är en väldigt bra kille och han spelade i allsvenskan så sent som förra året. Han skulle säkert klara det här med bravur. Vi försökte få Jocke förra året, men då valde han Mjällby.

Publicerad 2012-08-22 kl 15:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå