Jumbon Vasalund tog poäng mot serieledarna

Tabellettan besökte jumbon i superettan.
Det slutade med delad poängpott.
1-1 blev slutresultatet mellan Vasalund och IFK Värnamo,

Det blev en långsam start på Skytteholm, när Vasalund tog emot Värnamo. Först efter pausen kom målskyttet igång. Då var det tabelljumbon Vasalund som tog ledningen.

Det var på en kontring som Adam Id Salem drog fram längs hela högerkanten med bollen. Han slog sedan ett skickligt inlägg till Nikola Vasic, som kunde peta in den precis bredvid målvakten.

Glädjen blev dock inte alltför långvarig för Vasalund. Mindre än tio minuter senare kvitterade Värnamo, på en hörna. Placerad vid stolpen kunde han nicka ner bollen in i mål.

Trots försök kunde inget av lagen ta ledningen i matchen, det slutade 1-1 och lagen fick dela på poängen. Ett bra facit för Vasalund, som nu har två poäng upp till negativ kvalplats och fyra upp till säker mark. Värnamo är fortsatt i en säker serieledning, med fyra poäng ner till GIF Sundsvall.

Publicerad 2021-10-04 kl 21:14