POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
4v

Kamara backar från kommentarer om att han lämnade TFF för att Sverige är "för kallt"

Foto: Bildbyrån/Twitter

Musa Noah Kamara lämnade nyligen Trelleborg efter bara en vecka, och ska ha sagt till BBC att anledningen var att Sverige var "för kallt".
Nu backar den sierra leonske anfallaren från kommentarerna, uppger BBC.

För en dryg vecka sedan presenterades Musa Noah Kamara som nyförvärv för Trelleborg på ett 3,5-årskontrakt. Men i går gick klubben ut med att parterna enats om att bryta kontraktet, enligt TFF för att han "av personliga skäl önskat resa tillbaka till hemlandet".

BBC rapporterade sedan att Kamara ska ha sagt att han lämnat Sverige för att han tyckt att det var "för kallt".

- Vi förhåller oss till att det är av personliga skäl men just den kommentaren får du ta med en... det har inte ingått i de personliga skäl som vi har pratat om. Så kan man säga, sade TFF:s manager Peter Swärdh till Fotbollskanalen i går.

Nu skriver BBC att Kamara backar från sitt uttalande om att anledningen till att han lämnade Sverige för att det är "för kallt". I stället har han uppgett att anledningen till att han bröt kontraktet var för att han inte ville missa möjligheten att spela för sitt land mot Liberia i VM-kvalet nästa månad. Han ska även ha sagt att han vill återvända till Trelleborg efter VM-kvalet.

Kamara har meriter från Sierra Leones A- och U20-landslag.

Publicerad 2019-08-20 kl 16:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå