Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Kaos i J-Södra

När kassören omvaldes in i styrelsen på årsmötet valde stora delar av styrelseledningen att avgå. När då kassören avgick valde samma personer att ta tillbaka sin avgång.

Det var ett minst sagt händelserikt årsmöte för Jönköping Södra. Valberedningen hade föreslagit tre stycken personer som skulle väljas in i styrelsen - två gick bra men i stället för den tredje ville medlemmarna omvälja kassören Anders Lagström, skriver Jnytt.

ANNONS

Det var för mycket för den, tidigare på mötet omvalde, ordförande Sune Lantz, vice ordförande Niclas Ekblad och Svante Stalin som valde att avgå från sina poster.

- Vi måste kunna jobba i en grupp som vi har förtroende för, säger ordföranden Sune Lantz till Jnytt.

I tumultet som uppstår väljer kassören Anders Lagström själv att avgå och därmed bli kvällens fjärde avhoppare. Då väljer de andra tre att ta tillbaka sin avgång.

Sprickan mellan kassören Lagström och resten av styrelsen kan bero på J-Södras ansträngda ekonomi. Ordförande Sune Lantz säger att han tror att klubben kommer hamna på ett nollresultat i år medan kassören Anders Lagström tror att resultatet snarare slutar med 1,5 miljoner i minus.

- Jag kan siffror, säger Lagström till Jnytt och fortsätter:

- Jag gjorde det för föreningens skull. Jag kanske inte är den bekvämaste alla gånger eftersom jag säger vad jag tycker. Men jag låter andra bedöma resultatet.

ANNONS

I tumultet valde man även att välja in förre ordföranden för Svenska fotbollsförbundet, Lars-Åke Lagrell, men som inte kommer in som föreningens starke man.

- Det ligger på den nya styrelsen hur vi ska gå vidare och styra föreningen. Jag är beredd att göra min del, säger Lars-Åke Lagrell.

Publicerad 2013-11-23 kl 09:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto