Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Kennedys besked om Malmö: "Känns absolut inte som att jag kan spela"

Kennedy Bakircioglü

Hammarbys lagkapten lär missa cupmatchen mot Malmö. Kennedy Bakircioglu har åkt på en revbensskada och räknar inte med spel.

- Trist som fasen, säger han till fotbollskanalen.se.

Drygt en halvtimme hade gått av cupmötet med Degerfors på Stora Valla när Kennedy Bakircioglu gjorde sig redo för en bollmottagning. Han sträckte ut vänsterarmen för att hålla undan den motståndare som kom med hög fart emot honom, men kollisionen blev olycklig. Bakircioglu träffades med en armbåge på det oskyddade området under sin utsträckta arm, så att smällen tog rakt över revbenen.

- Jag förstod direkt att det inte gick att fortsätta, det var en hård sammanslagning som gjorde att jag fick svårt att andas. Då var det bara att kliva av. Idag känns det betydligt bättre, men jag har fortfarande ont, säger Bakircioglu till fotbollskanalen.se.

Han berättar att smärtan börjat klinga av, men att söndagskvällen var tuff och att det märktes att ett eller flera revben tagit stryk. Antingen det, eller muskulaturen som sträcker sig ned mot ländryggen.

- Exakt vad det är vet jag inte ännu, men jag kommer att röntgenundersökas inom kort. Då får man alla svaren. Men det är väldigt känsligt vid revbenen och jag fick gå hela kvällen igår och ta små, små andetag. Det gick knappt att andas annars, säger Bakircioglu.

Vad innebär det inför er match mot Malmö nästa helg?

- Jag har väldigt svårt att se att jag ska kunna vara med då. Jag tror inte att det är aktuellt faktiskt. Inte när man får en sådan hård smäll som jag fick. Och det gör fortfarande ont, även om det som sagt blivit lite bättre. Man ska samtidigt aldrig säga aldrig, men just nu tar jag en dag i taget och ser hur det läker. Självklart är svaren från läkaren viktiga också, så att man vet precis vad det rör sig om för skada.

Bakircioglu konstaterar att tajmingen för en skada är ganska usel. Tävlingssäsongen har just startat och den direkt avgörande cupmatchen mot Malmö avgör inte bara vem som går vidare till kvartsfinal, det blir även ett slags eldprov inför upptakten av superettan.

- Det är trist som fan att det händer nu, just när man börjat hitta formen och det närmar sig seriestart. Men som sagt: Jag vet inte vad läkarna säger och förhoppningsvis är det inte så allvarligt ändå.

Publicerad 2014-03-10 kl 13:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons