Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Klart: Persson sparkas - Järdler tar över Ängelholm

Foto: Scanpix

Ängelholms tränare Joakim Persson får sparken, meddelar klubben. Nu tar förre spelaren Christian Järdler över.

Årets säsong har varit tuff för Ängelholms FF, som ligger på negativ kvalplats efter att ha skrapat ihop ynka tio poäng på 15 matcher.

Under den senaste tiden har tränaren Joakim Persson ryktats få sparken och nu meddelar ÄFF att han har gjort sitt i klubben. Det har även assisterande tränaren Martin Pringle.

Nu tar tipselittränaren och förre spelaren Christian Järdler över.

- Jag är stolt och glad för att jag fått förtroendet att leda ÄFF. Det kommer att bli en tuff höst men jag gillar utmaningen och vi kommer att oss an den med full kraft. Jag ser stora möjligheter för truppen att växa tillsammans och ta oss ur den situation vi befinner oss i. Nu börjar arbetet på träningsplanen och vi skall jobba hårt för att utveckla oss, både som spelare och människor, säger Christian Järdler till Ängelholms hemsida.

ÄFF:s ordförande Sten-Inge Fredin:

- Vi har utvärderat våren och sett att det krävs nytt blod i den sportsliga organisationen, Järdler var ett naturligt val för oss. Han har en gedigen bakgrund i Ängelholm och som spelare på hög nivå. Han har också ett intressant ledarskap som tränare vilket genererat framgångar på ungdomssidan.

 

Publicerad 2015-07-03 kl 11:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons