Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Kritisk Borgqvist vill ha snabb revansch för Bajen

Premiären mot Ängelholm blev en chockartad upplevelse för Hammarby. Ex-allsvenskarna fick uppleva värsta tänkbara premiär. Tränare Michael Borgqvist hoppas på snabb revansch i kväll.

- Det hade med inställning att göra. Vi hade kontroll över matchen och sedan kom Ängelholm tillbaka, säger nye Hammarby-tränaren Michael Borgqvist till fotbolldirekt.se.
- Det var ingen underskattning, men spelarna trodde kanske undermedvetet att allt var klart och backade hem.

Men att det mest verkar ha handlat om en inställningsfråga i en premiär för ett så påpassat lag som Hammarby låter allvarligt.
Och allvarligt är det också för Michael Borgqvist som har svårt att smälta att det slutade som det gjorde mot Ängelholm.
- Visst är det jättetufft och jättesvårt att vinna en serie men vi ska fokusera på det vi ska göra, vi bryr oss inte om vilka som blir våra konkurrenter i toppen, resonerar han kring toppstriden och slår lika snabbt fast att revanschlustan är stor.
- Absolut, självklart. Vi har lite funderingar kring hur vi spela mot Sundsvall och vi har förhoppningar om att vi ska vinna, säger han hemlighetsfullt.

GIF Sundsvall i kväll på Söderstadion.
Giffarna lika tippade i toppstriden som Hammarby. Borgqvist tror på seger men inte utifrån att Hammarby vann en match under försäsongen.
- Det har mindre betydelse att vi mött Sundsvall på försäsongen.
- Det är alltid bra att vi vinner träningsmatcher, men där prioriterar man att spelet ska fungera på ett annat sätt. Man testar också lite olika spelare då, betonar Borgqvist.

Jonas Carlsson - Ola Gustavsson

Publicerad 2010-04-20 kl 10:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons