POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
2v

Krulj fick sparken - nu lämnar Bala som assisterande

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses höjdpunkterna från mötet mellan Halmstad och Öster.

Igor Krulj fick sparken av HBK.
Nu slutar även lagets assisterande tränare Kujtim Bala.
Det skriver HBK på sin hemsida under onsdagen.

Övertidsförlusten mot Öster blev droppen för Halmstads BK:s sportsliga ledning. På tisdagen valde man att avskeda huvudtränare Igor Krulj för att i stället ersätta honom med Magnus Haglund.

- Jag har starka känslor för den här klubben som är en klubb som jag har verkat i både som spelare och ledare, och så har jag varit heltidsanställd som ungdomsledare här. Som HBK:are sen barnsben ser jag det som ett väldigt hedervärt uppdrag, en stor ära att få träna HBK och dessutom är det en förening som har en god tradition att ta fram egna spelare, och det har ännu mer understrukits de senaste åren. Det gör det extra spännande att få jobba med egna spelare. Det finns en mycket intressant potential i klubben. Det är ett tufft läge i klubben nu men vi har ambitionen att jobba stenhårt varje dag för att göra en resa uppåt, sa Haglund i en kommentar på klubbens hemsida.

Nu slutar även den assisterande tränaren Kujtim Bala, som anslöt så sent som i december, sin roll. Det skriver klubben på sin hemsida. Enligt HBK är det dock inte klart ”om han kommer fortsätta i en annan roll i HBK:s verksamhet”.

Däremot kommer Keith Millen vara kvar som assisterande.

Publicerad 2019-05-08 kl 12:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå