POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
1v

Kujtim Bala ny sportchef i J-Södra: "En klubb man talar väl om i fotbolls-Sverige"

Foto: Bildbyrån.

Jönköpings Södra kallade till presskonferens under onsdagen.
Där presenterade klubben sin nye sportchef – Kujtim Bala.
- Jönköpings Södra är en klubb som man talar väl om i fotbolls-Sverige, säger han i ett uttalande på smålänningarnas hemsida.

För fyra dagar sedan meddelade Jönköpings Södra att sportchefen Andreas Jankevics lämnar klubben. I dag, onsdag, höll J-Södra en presskonferens där smålänningarna presenterade sin nye sportchef. Ny sportchef i klubben är Kujtim Bala.

Bala avslutade sin aktiva karriär som spelare efter säsongen 2017, då spelade han för Dalkurd. Efter den aktiva karriären har Bala verkat som klubb- och sportchef för Varberg samt som assisterande tränare i Halmstad.

- Jag är glad över att få vara på plats i Jönköpings Södra som är en klubb som man talar väl om i fotbolls-Sverige. Jag har följt superettan under den gångna säsongen och ser fram emot att fortsätta den resan som påbörjats i klubben. Nu ska det bli kul att träffa spelare och ledare så fort det bara går, säger Bala i ett uttalande på smålänningarnas hemsida.

J-Södras ordförande Mats Tidstrand:

- Vi är glada över att ha kommit överens med Kujtim som har en intressant bakgrund och profil som passar väl in i hur vi vill utveckla klubben framöver. Med Kujtim på plats är vi väl rustade för att fortsätta förbereda oss inför den kommande säsongen och den fortsatta resan mot allsvenskan 2020.

Publicerad 2019-12-04 kl 21:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå