Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SUPERETTAN

Lämnar Frej efter säsongen - klar för norsk klubb

Foto: TT

Pontus Silfwer lämnar IK Frej efter säsongen. 25-åringen har skrivit på ett kontrakt med norska Mjöndalen.
- I en perfekt värld hade jag inte lämnat som bosman, säger han till Frejs hemsida.

Pontus Silfwer har tillhört IK Frej sedan 2013 och gjort över 100 matcher för klubben. Efter årets säsong löper spelarens kontrakt ut och det står nu klart att han lämnar Sverige för norska Mjöndalen.  

- Det är tråkigt att Pontus inte kommer vara med på vår fortsatta resa men sån är fotbollen. Pontus karriär hos oss är precis det vi vill stå för. Han kom till klubben som en utvecklingsbar division 2 spelare och lämnar oss som en av superettans bästa centrala mittfältare. Vi får vara glada över den tiden han var här och vi önskar han en fortsatt fin fotbollskarriär, säger tränaren Bartosz Grzelak till Frejs hemsida.

Silfwer, som tidigare har tillhört klubbar som Gif Sundsvall och Hudiksvalls FF, lämnar därmed superettanklubben som bosman.

- Det har varit en fantastisk resa med Frej, ett lag som år efter år har utvecklats och gjort det som ingen trodde var möjligt. I en perfekt värld hade jag inte lämnat som bosman, säger han och förklarar:

- IK Frej förtjänar ersättning för det dem gjort för min personliga utveckling. Jag tackar alla spelare, ledare och alla runt omkring för fyra grymma år och önskar all lycka till nästa säsong.

Mjöndalen spelar i den norska andraligan. 

Publicerad 2016-10-17 kl 16:10
SUPERETTAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER