Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
3:27

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från mötet mellan Landskrona och Norrby i spelaren ovan.

Landskrona i ekonomisk kris - behöver få in pengar akut

Landskrona Bois är i ekonomisk kris.
Nu behövs runt 200 000 till 300 000 kronor akut för att betala ut löner i september.
"Möten med partners och kommun är genomförda och fler väntar", skriver klubben på sin hemsida. 

Landskrona Bois är nykomling och indraget i bottenstriden i superettan. Laget låg under, men kryssade i helgen mot Norrby på hemmaplan och är nu placerat på 15:e-plats i serien, vilket i dagsläget innebär nedflyttning till division 1. Det är däremot inte enbart på planen, som klubben lider, även ekonomiskt. 

Nu meddelar klubben att föreningens likviditet är "mycket ansträngd" och att klubben behöver få in 200 000 till 300 000 kronor för att kunna betala ut löner i september. 

"Likviditeten är mycket ansträngd och klubben saknar 200 - 300 000 kronor för att klara september månads löner. Möten med partners och kommun är genomförda och fler väntar. Fokus är både akut likviditetskris och elitlicens. Föreningen är i behov av kapitaltillskott och ett intensivt arbete väntar de närmaste veckorna för att komma tillrätta med den ekonomiska situationen", skriver klubben på sin hemsida. 

ANNONS

I går meddelade även Landskrona att tidigare Rosengård-tränaren Jack Majgaard Jensen tar över som ny huvudtränare i föreningen. Tidigare tränaren Agim Sopi sade nyligen upp sig från sitt uppdrag i klubben.

- Jag har gjort allt jag kan för Landskrona BoIS och vill rikta ett stort tack till alla spelare, ledare och inte minst till våra fantastiska fans. Nu hoppas jag att laget får en nytändning och kan säkra superettankontraktet. BoIS hör hemma i eliten, sa Sopi till klubbens hemsida då.

Publicerad 2018-09-05 kl 07:19
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto