POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Landskrona i ekonomisk kris - behöver få in pengar akut

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från mötet mellan Landskrona och Norrby i spelaren ovan.

Landskrona Bois är i ekonomisk kris.
Nu behövs runt 200 000 till 300 000 kronor akut för att betala ut löner i september.
"Möten med partners och kommun är genomförda och fler väntar", skriver klubben på sin hemsida. 

Landskrona Bois är nykomling och indraget i bottenstriden i superettan. Laget låg under, men kryssade i helgen mot Norrby på hemmaplan och är nu placerat på 15:e-plats i serien, vilket i dagsläget innebär nedflyttning till division 1. Det är däremot inte enbart på planen, som klubben lider, även ekonomiskt. 

Nu meddelar klubben att föreningens likviditet är "mycket ansträngd" och att klubben behöver få in 200 000 till 300 000 kronor för att kunna betala ut löner i september. 

"Likviditeten är mycket ansträngd och klubben saknar 200 - 300 000 kronor för att klara september månads löner. Möten med partners och kommun är genomförda och fler väntar. Fokus är både akut likviditetskris och elitlicens. Föreningen är i behov av kapitaltillskott och ett intensivt arbete väntar de närmaste veckorna för att komma tillrätta med den ekonomiska situationen", skriver klubben på sin hemsida. 

I går meddelade även Landskrona att tidigare Rosengård-tränaren Jack Majgaard Jensen tar över som ny huvudtränare i föreningen. Tidigare tränaren Agim Sopi sade nyligen upp sig från sitt uppdrag i klubben.

- Jag har gjort allt jag kan för Landskrona BoIS och vill rikta ett stort tack till alla spelare, ledare och inte minst till våra fantastiska fans. Nu hoppas jag att laget får en nytändning och kan säkra superettankontraktet. BoIS hör hemma i eliten, sa Sopi till klubbens hemsida då.

Publicerad 2018-09-05 kl 07:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå