Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Landskrona vill förlänga med Henke Larsson

Landskrona har ryckt upp sig rejält och ser ut att hänga kvar i superettan. Nu vill klubben förlänga kontraktet med Henke Larsson.
- Förhoppningsvis kan vi hitta en lösning, säger sportchefen Mats Aronsson till Fotbollskanalen.se.

Landskrona vill behålla Henrik "Henke" Larsson som tränare. Det kan Fotbollskanalen.se avslöja på samma dag som Henke fyller 40 år.

- Det har bara varit en inledande diskussion om det, men vi kommer att sätta oss med nuvarande tränarna - Henrik Larsson och Hans Eklund - och se hur det ser ut. Sedan får vi väl se vad det leder till, men vi kommer att göra det här inom ett par veckor, säger Mats Aronsson.

Landskronas målsättning var att komma bland de tre främsta lagen i superettan. Men det blev inte så enkelt för Henke under debutåret som tränare. Skånelaget har fått kriga i botten - men klubbens sportchef är inte missnöjd utan menar att Henke har gjort ett väldigt bra jobb.

- Vi har ingen anledning att hänga ut tränarna. De har ju jobbat på som tusan under året och med de resurser som vi var överens om att vi skulle ha. Jag tycker att de har gjort ett alldeles utmärkt jobb.


Vill ni ha kvar nuvarande tränarduo?
- Ja, det finns ingen anledning till något annat. Det är tanken. Men sedan får vi ser hur dom ser på det. Men det är tanken; att de ska fortsätta.

Tror du att Henke stannar?
- Förhoppningsvis kan vi hitta en lösning.

Ni har lämnat bottenstriden - är krisen över?
- Njae, det har vi inte, eller till viss del har vi väl det. Vi är inne i en bra trend, men faran är inte över. Men det ser ju bättre ut nu.

Publicerad 2011-09-20 kl 23:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons