POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Larsson: "Jag är ingen fotbollsspelare"

Foto: ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX

Larson lämnar inte tränarkarriären

Henrik Larsson har sagt upp sitt kontrakt med Landskrona och gjorde nyligen comeback som spelare i division 3. Men någon återgång till spelarkarriären blir det inte.

– Den som inte förstått det är inte den vassaste kniven i lådan, säger Larsson till fotbollskanalen.

Landskrona BoIS parkerar i mitten av Superettan med sju poäng mer än Degerfors på kvalplats. Lagets tränare, Henrik Larsson, har sagt upp sitt kontrakt med klubben tillsammans med sin assisterande tränare, Hans Eklund. 

– Det är för att det ska sägas upp innan den 31:a september. Jag tror att vi sa upp det den 13:e, säger Larsson till fotbollskanalen.

Larsson har varit i Landskrona som tränare i tre år och tillsammans med klubben kommit överens om att ta det ett år i taget. Både han själv och klubben har sagt upp kontraktet tidigare år. Larsson stänger inte heller några dörrar för en förlängning med Landskrona.

– Vi får helt enkelt se vad som händer framöver, nu har vi en viktig match borta mot Assyriska som vi fokuserar på, säger Larsson.

Det står i alla fall klart att den före detta landslagsanfallaren inte kommer gå tillbaka till en spelarkarriär igen. Trots att han nyligen gjorde comeback. Larsson spelade för Råå IF i matchen mot Höganäs i division tre.

– Jag är tränare, inte spelare. Det tycker jag att jag har varit tydlig med i mina uttalanden, och den som inte förstått det är inte den vassaste kniven i lådan. Jag ställde bara upp för att tränarna är goda vänner till mig och de hade några spelare skadade, säger Larsson och fortsätter:

– Dessutom är det division tre, vilket inte är en speciellt hög nivå, jag är fortfarande i ganska bra fysisk form.

Tidigare har Sportbladet rapporterat att Helsingborg ska vara intresserade av att värva Larsson som ersättare till Åge Hareide. Men det är någonting som Larsson inte hört någonting om.

– Jag vet ingenting om det, säger Larsson till fotbollskanalen.

Publicerad 2012-09-25 kl 09:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå