Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Linus Hallenius återvänder till Hammarby

Foto: AP

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se presenteras han på söndagens match mot Öster.
- Linus älskar Hammarby, säger agenten Hasan Cetinkaya.

Hammarby spänner musklerna i jakten på en allsvensk plats. På måndagen skrev Aftonbladet att Linus Hallenius återvänder till Bajen och enligt uppgift till fotbollskanalen.se kommer anfallaren att vara på plats på söndagens hemmamatch mot Öster där han lär hyllas för att han valt att flytta tillbaka.

- Linus har bestämt sig för vilken klubb han ska spela för. Jag hjälpte Hammarby med Johan Persson och Amadaiya Rennie inför säsongen så jag har bra kontakt med sportchefen Mats Jingblad, säger agenten Hasan Cetinkaya.

Kommer du och Linus vara på plats på Tele2 Arena på söndag?

- Haha, vi får väl se.

För fyra år sedan lämnade Linus Hallenius Hammarby för ungefär 17 miljoner kronor. Anfallaren hade en del skadeproblem och lyckades aldrig slå sig in i Serie A-klubben och lånades ut.

- Jag sålde Linus för stora pengar och nu får vi väl se om jag tar honom tillbaka. Linus älskar Hammarby och det kan man ju förstå. Jag tycker också att det är en bra klubb med fantastiska fans, säger Cetinkaya.

Den gångna säsongen gjorde Hallenius fem mål på 22 framträdanden för Aarau.
Han kommer som Bosman till Hammarby och fotbollskanalen.se erfar att han presenteras på onsdag eller torsdag och kommer sedan vara på plats på söndagens hemmamatch.

Publicerad 2014-07-15 kl 15:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons