Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Ljungskile har haft 120 ärenden hos Kronofogden - kämpar med ekonomin

Ljungskile SK har haft 120 ärenden hos Kronofogden.
I dagsläget har klubben en skuld på 400 889 kronor.
- Det finns en möjlighet att det blir konkurs, säger Jakob Bergman hos Kronofogden i Uddevalla.

Ljungskile SK sliter med ekonomin och nu menar Kronofogden i Uddevalla att klubben kan gå i konkurs. Under åren har LSK haft 120 ärenden registrerade hos Kronofogden.

- Just nu är Ljungskiles skuld på 400 889 kronor. Skatteskulderna är 240 132, alla är från 2014, en i januari, en i februari och en i mars, säger Jakob Bergman till fotbollskanalen.se.

Stämmer det att Ljungskile SK har haft 120 ärenden hos er?

- Ja, den senaste skatteskulden var nummer 120. Sedan finns det privata skulder, klubben har tre stycken skulder till företag som ligger för indrivning vilket uppgår till 160 757 kronor tillsammans.

Vad betyder det?

- Att det är möjligt att sätta i konkurs. Ljungskile har själva möjlighet att sätta sig i konkurs, men det är Skatteverket som har hand om sådana frågor.

- Det här ska vara betalt så snart som möjligt. Vi skickade ut den senaste skulden den 3 mars. Det verkar vara något problem i klubben.

Jenny Alm jobbar på Skatteverket i Uddevalla:

- Ljungskile gjorde sin senaste inbetalning till Kronofogden den 7 mars och den var på 161 842 kronor. Innan det gjorde man en inbetalning till Kronofogden den 19 februari på 398 000 kronor, säger hon till fotbollskanalen.se.

- Så länge någon försöker betala så kan man inte kan stjälpa klubben. Klubben försöker ju kämpa. Det är det jag kan se just nu. Jag kan inte se något om konkurs nu.

Publicerad 2014-03-12 kl 17:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons