Ljungskile vann "grusmatchen"

Sju minter var allt som behövdes - sedan hade Ljungskile avgjort den uppskjutna matchen mot Landskrona.

Tre mål inom loppet av sju minuter i andra halvlek mot Landskrona gav Ljungskile säsongens andra seger.
Gais-förvärvet Jonas Lindberg gjorde sitt första mål för sin nya klubb på en ribbretur. Strax därefter fick Ljungskile en straff som Landskronas målvakt Bill Halvorsen räddade - men Nuri Mustafi stötte in returen. James Sinclair ökade sedan på till 3-0 som blev slutresultatet.
Matchen spelades på konstgräs på Valhalla i Göteborg eftersom man hittade stenar på planen i Ljungskile i söndags och valde att skjuta upp matchen med en timme kvar till avspark. Spelare och ledare i Landskrona reagerade starkt eftersom de fick åka fram och tillbaka till Ljungskile utan att spela. Enligt hd.se har Landskrona krävt ersättning.

Publicerad 2013-05-07 kl 21:14