Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
27v

Lugnande besked för Öis-yttern efter otäcka smällen: "Alla kotor verkar vara hela"

Foto: C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

Örgrytes Simon Nilsson bars ut på bår efter en otäck kollision mot Degerfors.
Nu kommer dock lugnande besked från Öis.
- Han har lite mjukdelssmärtor, men mår bra nu och åker hem med laget, säger läkaren Lars Pettersson till GP.

Det var i den andra halvleken i Örgrytes 1-0-seger borta mot Degerfors som yttermittfältaren Simon Nilsson skadade sig. Nilsson gick in i en duell mot Marcus De Bruin och föll till marken efter en kollision. Öis-mittfältaren tog sig mot ryggslutet och tvingades lämna planen på bår.

Efter den otäcka smällen ges nu lugnande besked från Örgrytes läkare Lars Pettersson.

Han fick en tackling över nedre delen av bröstkorgen och ländryggen. Han hade jätteont. I sådana situationer gäller det att kolla så att inget är brutet. Jag tog tid på mig. Skulle det vara en förlamning är det allvarligt. Dessbättre verkar alla kotor vara hela, även revbenen. Han har lite mjukdelssmärtor, men mår bra nu och åker hem med laget, säger Pettersson till GP.

Skyttekungen Diego Montiel, som gjorde matchens enda mål mot Degerfors, fick även han utgå men det ska inte heller vara något allvarligt.

- Det var en direkt smäll mot kinden. Han fick en smäll mot huvudet för någon vecka sedan också, då kände han yrsel. Samma nu, men det gick över snabbt. Vi tog av honom av säkerhetsskäl. Jag tror inte att det behöver bli något stort, säger Lars Pettersson.

Även Danny Ervik tvingades ut och där säger Lars Pettersson till GP att det handlar om baksida lår och att man inte väntar sig någon längre frånvaro.

Publicerad 2018-05-05 kl 23:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons