Målkalas när Brommapojkarna gästade Landskrona

Landskrona såg ut att gå mot sin tredje vinst för säsongen.
Men det satte Brommapojkarna stopp för.

På söndagen tog Landskrona Bois emot Brommapojkarna i superettan. Innan matchstart stod Bois på sju poäng medan Brommapojkarna hade tio.

Och det blev målkalas på Landskrona IP. De första tre målen kom under loppet av tio minuter, då BP först tog ledningen i 19:e minuten genom Marijan Cosic. Men ledningen fick de inte behålla längre än tre minuter eftersom Linus Olsson kvitterade för Skåne-laget ett par minuter senare. I 29:e minuten nickade Johan Rapp in 2-1 till skåningarna efter ett fint anfallsspel.

Landskrona gick därmed in i halvtidsvila med en uddamåls-ledning.

Ledningen skulle de utöka tio minuter in i andra halvlek, då Adam Egnell fick till ett fint långskott efter en retur. Bois såg ut att gå mot sin andra raka seger då tvåmåls-ledningen höll i sig. Men i 83:e minuten vaknade BP till liv då Cosic reducerade genom sitt andra mål i matchen - och knappt sex minuter senare fullbordade stockholmarna kvitteringen då Gustav Sandberg Magnusson nätade.

Landskrona: Kaddoura - Hedenquist, Andersson, Rapp - Tkacz, Egnell, Ottosson, Heier, Blixt - Dzabic, Olsson.

Brommapojkarna: Olsson - Krusnell, Sögaard, Frej, Jelassi - Sandberg Magnusson, Maripuu - Pettersson, Leach Holm, Cosic - Deprem.