Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Mardrömsbeskedet för Varberg: "Korsbandet är av"

Foto: TV4 Sport

Nästa

Avbryt
Försök igen

Erik Lund missar resten av säsongen. Idag bekräftade Varberg för Fotbollskanalen att ytterbacken för tredje gången i sin karriär åkt på en allvarlig korsbandsskada. 

För två år sedan värvade Varberg Erik Lund från IFK Göteborg. Ytterbacken hade haft en tuff tid i Blåvitt som präglats av två korsbandsskador  i samma knä, något som hållt honom borta från planen länge. I helgen var olyckan framme igen.

Efter 17 minuter i helgens match mot Örgryte så tvingades ytterbacken utgå med ett skadat knä. Under måndagen så röntgades Lund och man konstaterade att det för tredje gången i spelarens karriär ett korsband som är av - denna gång rör det sig dock om det andra knät.

- Det är såklart ett tråkigt besked, men vi hade det här på känn redan i helgen. Nu gäller det att få till en operation så fort som möjligt och sedan får vi från klubbens håll stötta honom med en så bra rehab som möjligt. Han får sikta in sig på säsongen 2017, säger tränaren Jörgen Wålemark till Fotbollskanalen. 

- Det är en mycket bra fotbollsspelare vi förlorar, samt en bra kille.

Kommer ni att ta en in ersättare till Lund?
- Det är för tidigt att säga, utan vi får göra en analys under sommarfönstret. Däremot så har vi en stark trupp som ska kunna klara av att hantera detta, avslutar Wålemark.

Se den otäcka skadan i spelaren ovanför

Publicerad 2016-05-09 kl 17:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons