POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Mats Gren fortsätter som tränare i J-Södra

Foto: SCANPIX

Mats Gren fortsätter som tränare i Jönköpings Södra, det skriver klubben på sin hemsida.

IFK Göteborgs nya sportchef  Mats Gren fortsätter som tränare i Jönköpings Södra. Vändningen presenterades på klubbens hemsida.
- Den senaste tiden har Jönköpings Södra fört ett antal samtal med såväl spelare och ledare, som Mats Gren. Man har gemensamt kommit fram till att Mats skall fortsätta att leda Jönköpings Södra under säsongen 2014, skriver J-Södra.

Det har varit turbulent sedan Mats Gren presenterades som ny sportchef i IFK Göteborg. Förhandlingarna mellan IFK och Grens nuvarande klubb Jönköpings Södra gick inte att lösa. Sedan beslutade J-Södra att ge Mats Gren en timeout från sina uppdrag i klubben. Men på J-Södras träning i dag var Mats Gren tillbaka och ledde laget.

En oväntad jättevändning i förhandlingarna, på superettans upptaktsträff sa Gren att han trodde att han inte blir kvar särskilt länge.
- En ytterst beklaglig situation, har J-Södras ordförande Sune Lantz tidigare sagt till fotbollskanalen.se. I dag säger han till TT att det inte rör sig om något knep för att sätta press på IFK Göteborg.
- Nej, det är det inte. Vi måste titta på den fakta vi har i dag. Vi behöver en huvudtränare, vi har en huvudtränare kontrakterad. Vi måste fokusera på fotbollsspelet. Vi måste fokusera på Ängelholmsmatchen, på att ta poäng i superettan. Det är oerhört viktigt.

IFK Göteborg står nu utan sportchef, men gamle sportchefen Håkan Mild står till förfogande under säsongen.

Publicerad 2014-04-08 kl 10:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå