Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

MFF-Gren kan hamna i Örgryte

Örgrytes tränarpost är fortfarande ledig – och enligt uppgifter till fotbollskanalen.se är göteborgarna intresserade av Malmö FF:s assisterande tränare Hans Gren.

Hans Gren som tillsammans med Ronald Nilsson lämnade Gais för Malmö FF för två säsonger sedan kan vara på väg att få jobb som huvudtränare.

Enligt en källa med insyn i Malmö FF har Hans Gren seglat upp som en kandidat till jobbet som ny tränare i Örgryte efter att Åge Hareide slutligen gått vidare till Viking Stavanger efter lite turer fram och tillbaka.

Örgryte har sagt att man har en lista med tänkbara tränarnamn som man tittar på – utan att exakt gå in på vilka alla namnen är.

Hans Gren är under kontrakt med Malmö FF i ytterligare två säsonger.
- Han är anställd av oss. Om någon är intresserad, och jag säger inte att det är så, så gäller det att man går via klubben. Precis som när vi kontaktade Gais när Roland (Nilsson) och Hans hade kontrakt med dem, säger MFF:s sportchef Hasse Borg till fotbollskanalen.se

Enligt Kvällsposten är Hans Gren dessutom intressant för Landskrona BoIS som står utan tränare sedan Anders Linderoth fått sparken.

Publicerad 2009-12-07 kl 11:42
Annons
Annons
Annons